Felhasználási feltételek

Az epitesz-energetika.hu weboldal kizárólag az alább felsorolt feltételek és kikötések elfogadásával használható, összhangban a Magyar Köztársaság vonatkozó és hatályos jogszabályaival. Az oldal tulajdonosa és üzemeltetője:

Az oldalon energetikai tanúsítvány szolgáltatást forgalmazunk, amelyet online lehet megrendelni. A tanúsítványok kiállítását Borsod-Abaúj-Zemplén, Fejér, Győr-Moson-Sopron, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok, Komárom-Esztergom, Nógrád, Pest és Veszprém megyében okleveles mérnök partnereink végzik.

A weboldal üzemeltetője tiszteletben tartja a személyes adatok védelmét, mint alkotmányos jogot, és mindent megtesz annak érdekében, hogy az Ön személyes információi biztonságban legyenek. A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, és kizárólag az oldallal kapcsolatos, a felhasználó által jóváhagyott célokra használjuk fel. Ezeket az információkat illetékteleneknek semmilyen körülmények között nem adjuk át.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a weboldal rögzíti az Ön által megadott személyes adatokat. Amikor megosztja velünk ilyen jellegű információit, egyben felhatalmaz minket arra, hogy üzleti tevékenységünk során ezeket felhasználjuk, és kapcsolatba lépjünk Önnel.

Az oldal üzemeltetője a felhasználók által megadott információkért felelősséggel nem tartozik. Amennyiben tudomásunkra jut, hogy valamely adatok nem valósak, egy harmadik személy jogait, vagy a hatályos jogszabályokat sértik, a jelen felhasználói feltételeket megszegik, illetve a feltételek be nem tartása révén bármilyen nemű kárt okoznak, megtehetjük - és nagy valószínűséggel meg is tesszük - a szükséges jogi vagy morális lépéseket. Abban az esetben, ha a megrendelés sikeres teljesítéséhez szükséges vevői adatszolgáltatásban volt hiba (téves adat, elírás stb.), az okozott kárért, hátrányért vagy következményért semmilyen fajta felelősséget nem vállalunk.

Az interneten keresztül történő rendelés esetén joggal feltételezhető, hogy a vevő nagyjából tisztában van a webes technológia lehetőségeivel és korlátaival. Az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget az online hálózat esetleges műszaki hibáiból, és az egyéb kommunikációs eszközök meghibásodásaiból eredő károkért.

Az üzemeltető jogosult az oldalon közölt információkat külön indoklás és értesítés nélkül megváltoztatni. Jogosult továbbá az egyes szolgáltatások árát módosítani, mely változtatások a weboldalon való közzététel időpontjától fogva hatályosak. Adott megrendelés esetén mindig a rendelés elküldésekor érvényben lévő felhasználási feltételek a mérvadóak.

A weboldal szerzői jogvédelem alatt áll. A honlap és annak valamennyi tartalmi eleme a SzinvaWeb ec. szellemi tulajdona. Az oldal bármely tartalmának felhasználása vagy másolása kizárólag az üzemeltető előzetes írásbeli engedélyével lehetséges, ami alól kivételt jelent a szigorúan magáncélú felhasználás.

Az oldal használatával Ön egyértelműen elfogadja a felhasználási feltételekben foglaltakat. Kérjük, ha nem ért egyet az itt leírtakkal, akkor ne használja honlapunkat. Bármilyen kérdés vagy aggály felmerülése esetén, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Miskolc, 2014. július 10.

Az energia egyre drágább és értékesebb, minél előbb készíttessen energetikai tanúsítványt az épületére, ingatlanjára.

Árajánlat kérése